Ons verhaal
BIJ BLAUW FOODBAR !
Heel veel kleine gerechtjes , met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Dat onze passie bij culinair koken ligt is wel duidelijk, deze keer gaan we in de Latin American stijl. Bij ons ligt de keuze bij u, we hebben een prachtig 3,4 of 5 gangen verrassingsmenu, en een mooie a la carte kaart met genoeg keuze. Hierbij kunt u kiezen tussen kleine en grote porties.
Bij ieder gerecht kunnen wij u een goed glas wijn adviseren. Ook onze cocktailkaart is zeker de moeite waard op te proeven. Dit alles is met zorg en heel veel liefde samengesteld voor u!
Kom je proeven en genieten in tropische latin sferen in de Foodbar Bij Blauw.
Alvast zeker zijn van een tafel en wil je komen proeven? Aarzel niet en reserveer!
Ons geweldige team
Ontmoet ons team
Jurgen Breunissen
Chef van Bij Blauw Foodbar
Graag wil ik me voorstellen, ik ben Jurgen Breunissen de nieuwe trotse Chef van Bij Blauw Foodbar. Geboren en getogen in Wageningen. Nu wonend in Ede met mijn vriendin en onze dochters. Een heel leuk detail is dat ik mijn culinaire loopbaan 27 jaar geleden ben begonnen in het pand van Bij Blauw.
Samen met een heel nieuw fris team en concept hebben we enorm veel zin en staan te popelen om u binnenkort te mogen ontvangen.
Helene Ganseman
Eigenaar/ Gastvrouw
Ik ben Helene Ganseman, een jonge vrouw die van proeven houdt en altijd op zoek is naar iets nieuws, dat kan zijn in de sector van wijnen,cognac of cocktail proeverijen. Wat ik het allerbelangrijkste vind is de presentatie van keuken en bediening.
Madeleine
Gastvrouw
Hi! Ik ben Madeleine. Sinds een paar weken werk ik bij Bij Blauw naast mijn studie communicatie. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben wilde ik graag weer aan de slag bij een mooi restaurant, waar gastvrijheid centraal staat. Bij Blauw is voor mij de perfecte combinatie van sfeer, werken met mooie verse producten en de gasten van begin tot eind in de watten leggen. Dit is dan ook het liefste wat ik doe, ik haal er energie uit!